Huopakaton korjaus

Aina ei katon tarvitse olla vanha, kun se alkaa vuotaa. Hyvin usein näillä katoilla ei vielä tarvita kokonaisvaltaista saneeraamista, vaan pieni korjaus voi riittää. Katmaster korjaa huopakatot, peltikatot, tiilikatot ja mineriittikatot. Teemme myös vaurioituneiden tai muuten huonosti toimivien sadevesikourujen korjauksia.

Miksi katto vuotaa?

Syitä miksi katto vuotaa on useita. Useimmiten syynä on vuotava läpivienti, mikä on yleensä seurausta kattohuollon puutteesta. Myös myrskyllä tapahtuvat vuodot ovat yleisiä. Joskus katossa voi olla lumenpudotuksesta tulleita mekaanisia vaurioita tai lämpötilojen vaihteluista johtuvia jäätymisvaurioita. Yleisesti jiirikohdat ovat myös herkkiä kattovuodoille.

Roskat ja muut katolle kuulumattomat esineet estävät veden vapaata valumista kattokaivoihin ja kouruihin. Myös rakennusaikaiset työvirheet ovat mahdollisia.

Pienet ja paikalliset huopakaton vauriot ja vuotokohdat voidaan hoitaa huopakaton paikkauksella

Havaittu kattovuoto on hyvä korjata heti, niin vältytään myöhemmin laajemmilta korjauksilta. Kattovuodon korjauksen hinta on yleensä murto-osa huopakaton saneerauksen hinnasta. Esimerkiksi vanhan palahuopakaton tms. paikkauksen teemme yleensä tuntitöinä. Huopakaton pienet korjaukset maksavat yleensä sadasta eurosta ylöspäin.

Voit pyytää Katmasterilta huopakaton korjauksesta hinta-arvion etukäteen. Samalla käynnillä voimme tarkistaa katon kunnon myös muilta osin. Tällöin rakenteissa mahdollisesti vielä piilevät vauriot tai tulevat riskikohteet voidaan huoltaa ennakkoon ja välttää näin vuotovahingot.

Katmasterin tavoitteena on tarjota sinulle kustannustehokas ja järkevä vaihtoehto katon korjaamiseksi sekä katon elinkaaren maksimoimiseksi. Mikäli kohteen kannalta on järkevää, pyrimme tarjoamaan useita vaihtoehtoja katon korjaamiseksi. Myös tulevat korjaustarpeet voimme ratkaista ennakkoon samalla käynnillä tehdyillä kevyillä huoltotoimenpiteillä.

Tilaa huopakaton korjaus tästä

katonkorjaus