Katon käyttöikä ja kattoremontti

Katto suojaa kotisi.

Vesikatto on jatkuvasti kovassa käytössä suojaamassa omaisuuttasi ja arkeasi arktisilta sääolosuhteilta. Pohjoisissa olosuhteissa vanhan huopakatteen käyttöikä on keskimäärin n. 25-30 vuotta. Katon lähestyessä elinkaarensa loppua, tulee varautua sen peruskorjaukseen.

Kattojen ammattilainen

Kattohuoltoon ja katon remontointiin kannattaa valita luotettava ja paikallinen pohjoinen kattoliike. Meillä on paras tietämys ja ammattitaito toimivan ja laadukkaan vesikaton rakentamiseen ja remontointiin. Nykyaikaisilla katemateriaaleilla ja huolellisella työllä katon käyttöikä saadaan jopa tuplattua.

Olemme tunnettu, luotettava ja hyvämaineinen paikallinen toimija. Asiakkaitamme ovat omakotitalojen omistajat, rakennusliikkeet, taloyhtiöt sekä kunnat. Meillä on yli 20 vuoden kokemus huopakattoremonteista Pohjois-Suomessa. Toteutamme ammattitaitoisesti kattoremontit ”avaimet käteen” periaatteella ja sovittuna ajankohtana. Suosimme materiaaleina suomalaisia, hyväksi todettuja katemateriaaleja ja paikallista ammattitaitoista työvoimaa.

Kuntotutkimuksen kautta kattoremonttiin

Ennen kattoremonttiin ryhtymistä kartoitamme vesikaton todellisen kunnon kuntotutkimuksella. Katon kuntotutkimus aloitetaan katosta saatavien tietojen kokoamisella. Sen jälkeen selvitämme mahdollisesti tiedossa olevat ongelmat. Korjaussuunnitelma tehdään kuntotutkimuksen antamien tietojen pohjalta. Korjaussuunnitelma toimii myös perustana kattoremontti tarjoukselle.

Suunnittelemme asiakkaalle parhaan ratkaisun ja tarjoamme vaivattoman ja kustannustehokkaan kattoremontin sovitussa aikataulussa sovittuun hintaan. Urakat toteutamme kattoliiton ja katevalmistajien laatuvaatimukset huomioiden.

Laadukkaat tuotteet ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanit

Urakoinnissa käytämme ensisijaisesti suomalaisen Katepal Oy:n laadukkaita tuotteita. Tarvittaessa asennamme myös Icopal ja Kerabitin valmistamia tuotteita. Vaadimme vahvaa osaamista ja laatua myös vesikaton muissa varusteissa. Ilmanvaihdon läpivienneissä yhteistyökumppanimme on suomalainen Vilpe Oy. Kattoturvatuotteissa tavarantoimittajiamme ovat peltitarvikevalmistajat Piristeel Oy ja Ruukki Oy. Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Ps-kouru/Vesivek, PeltiSeppo Oy ja K-Rauta.

Olipa sinulla uudis- tai saneerauskohde, pieni tai suuri kiinteistö, olemme sinua varten!

Ole ajoissa ja kysy tarjous! Nyt myydään ensi kesän parhaat asennusajat!

Lasse Hoikka valitsi Katmasterin

Lasse Hoikka valitsi Katmasterin omaan kattoremonttiinsa

Kattoremontit Rovaniemi
2014-08-18 15.24.56

Ari Räisänen
Ari Räisänen
Syyskuu 21, 2020.
Hyvin hoidettu huopakattourakka. Laadukas ja siisti työn jälki. Toteutui sovitussa ajassa.
Pasi Timonen
Pasi Timonen
Syyskuu 15, 2020.
Katmasterin toiminta erittäin ammattitaitoista ja todella hyvin toimi aikataulut sekä tiedottaminen asioiden etenemisestä. ISO Kiitos. Todella hieno lopputulos. Suosittelen varmasti kaikille.
Ray Xavier
Ray Xavier
Heinäkuu 17, 2020.
Katmaster kävi asentamassa huopakaton ja jeesaamassa korjaustyössä. Homma toimi sekä työnjohdossa että tekijäportaassa. Suosittelen.
Antti Enkovaara
Antti Enkovaara
Kesäkuu 7, 2020.
Teetätimme huopakattoremontin Levillä ja saimme ensiluokkaista palvelua kaikin puolin. Työnjälki on erittäin hyvä ja Sami Husso Katmasterilta piti huolen, että asikas on tietoinen missä mennään työn suhteen ja sovittu kustannus piti kutinsa. Suosittelen lämpimästi Katmasteria muillekin.
Anu Köngäs
Anu Köngäs
Kesäkuu 5, 2020.
Henri Laine
Henri Laine
Kesäkuu 5, 2020.
Loistava ja asiantunteva palvelu. Työn jälki erinomaista ja hinta/laatusuhde enemmän kuin kohdallaan. Urakka aloitettiin sovitusti(nopealla aikataululla) ja valmistui suunniteltua nopeammin. Suosittelen!
Timo Oja
Timo Oja
Toukokuu 26, 2020.
Kattoremontti alkoi ja valmistui sovitussa aikataulussa. Työ sujui ongelmitta ja jälki erinomaista. Voin suositella Katmasteria lämpimästi. Kiitos Sami, Pasi ja Tapio.
kari
kari
Huhtikuu 5, 2018.
Kattourakka Katmasterilta sujui kokonaisuuessaan erittäin hyvin niin kuin sovittiin.Aikataulu piti paikkaansa vaikka oli kevään ensimmäinen katto ja kelitkin vaihteli yöpakkasista räntä sateeseen.Tarjoukseen tuli myös vesikourut pellitykset ym,ym.Katto valmis ja ränniporukka tuli heti,kun heille sopi.Helppoa ja vaivatonta kun ei tarvinnut kysellä/miettiä monesta firmasta tarjouksia ja kytätä että millon tarvii tilata esim kourun laittajat Sami hoiti homman alusta loppuun!!(Katto tehty 2017) Suosittelen!!
Markus Torvinen
Markus Torvinen
Maaliskuu 28, 2018.
Sami Katmasterista huolsi ja tarkisti taloyhtiömme katon, joka oli jäänyt edelliseltä urakoitsijalta viimeistelemättä, vaikka remontista ei ollut kovinkaan kauan aikaa. Tilasimme piippujen pellityksen, toimitus oli nopea ja viimeistely tarkkaa. Lasku on täsmälleen tarjouksen mukainen. Ei voi kuin suositella!

Pyydä Tarjous

  Nimi (*täytä)

  Sähköposti (*täytä)

  Puhelinnumero (*täytä)

  Aihe

  Viesti

  Voit ladata liitetiedoston, tuetut tiedostotyypit ovat JPG,PNG,GIF,PDF,DOC,DOCX. Tiedoston suurin sallittu koko on 3 Mb. Voit ladata kerralla maksimissa neljä tiedostoa. Tarkasta, että tiedostot ovat näkyvissä ennen lähettämistä.