On tärkeää että katto on toimiva ja ehjä. Kattoremontti on yleensä edessä jossain vaiheessa rakennuksen elinkaarta. Pohjoisissa olosuhteissa vanhan huopakatteen kestoikä on keskimäärin n. 25-30 vuotta.  Katto on jatkuvasti kovassa käytössä suojaamassa omaisuuttasi ja arkeasi arktisilta sääolosuhteilta, joten sen uusimiseenkin kannattaa valita luotettava ja paikallinen pohjoinen toimija. Nykyaikaisilla materiaaleilla ja huolellisella työllä katon käyttöikä saadaan jopa tuplattua. 

Meillä on yli 15 vuoden kokemus huopakattoremonteista Pohjois- Suomessa. Toteutamme ammattitaitoisesti kattoremontit  ”avaimet käteen” -periaatteella ja sovittuna ajankohtana.  Suosimme materiaaleina suomalaisia, hyväksi todettuja katemateriaaleja ja paikallista ammattitaitoista työvoimaa. 

Jo alkuvaiheessa kartoitamme katon todellisen kunnon. Pyrimme löytämään asiakkaalle parhaimman ratkaisun ja tarjoamaan vaivaton ja kustannustehokas kattoremontti sovitussa aikataulussa sovittuun hintaan. Ole ajoissa ja kysy tarjous, nyt myydään ensi kesän parhaat asennusajat!

Kattoremontit Rovaniemi
2014-08-18 15.24.56

Pyydä Tarjous

Nimi (*täytä)

Sähköposti (*täytä)

Puhelinnumero (*täytä)

Aihe

Viesti

Voit ladata liitetiedoston, tuetut tiedostotyypit ovat JPG,PNG,GIF,PDF,DOC,DOCX. Tiedoston suurin sallittu koko on 4 Mb.