Sokkelin eristäminen

Sokkelikermi on tiiviimpi vedeneriste kuin sokkelilevy. Sokkelilevyä käytettäessäkin sokkelin alapinta on  suojattava sokkelikermillä. Keväällä salaojat saattavat olla jäässä viikkojen ajan, jolloin vesi voi nousta sokkelin vierustoilla. Myös myyrät ja muut eläimet tukkivat salaojia joskus. Sokkelikermin asentamisella anturan etureunaan ja sokkelipintaan riittävän korkealle varmistetaan riittävä suoja vedenpainetta vastaan.

Palahuopakate

Vanhan palahuovan päälle asennettiin aluskermi ja uusi palahuopa.

Vanhan huopakatteen saneeraus

Asiakas Kemijärveltä toivoi vanhan huopakatteen saneerausta. Vanhan puhdistetun huopakatteen päälle hitsattiin ICOPALIN MONOPOLAR TL1 pintakermi. MONOPOLAR on todella vahva hitsattava yksikerroskate joka pärjää tietyissä rakenteissa myös ilman aluskermiä. Tässä tapauksessa vanha kermi sai jäädä alle ja toimittaa ”aluskermin virkaa”. Joskus saa tehdä töitä näin upeissa maisemissa! Huolettomia sadepäiviä Kemijärvelle!

Hirsitalon turvekatto

Asiakas Nellimöstä halusi uuteen hirsitaloonsa ekologisen turvekaton. Kermityöt toteutettiin valmistajan ohjeen mukaisesti hitsaamalla aluslaudoituksen päälle aluskermi KATEPAL KMS 170/4000 + pintakermi TUPLA ANTIROOT TL1. Sen jälkeen juurisuojakermin pinta salaojitettiin KATEPALIN SALAOJALEVYLLÄ ennen maanrakennuskankaan ja turpeen asentamista.

Lasitettu pergola

Asiakas Rovaniemeltä halusi lasitetun pergolan pihamaallensa. Rakensimme vanhan varaston pohjarakenteiden päälle lehtikuusi päällysteisen terassin, jonka päälle rakennettiin valmistajan toimittama lasitettu pergola. Hieman näkösuoja aitaa ympärille ja monikäyttöinen pergola luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle.

Palahuopakatteen saneerausta

Asiakas Ounasjokivarresta toivoi vanhan palahuopakatteen saneerausta. Vanha kate oli vielä sen verran hyväkuntoinen että päätettiin asentaa uusi aluskate KATEPAL Superalusmatto + musta Classic katelaatta vanhan puhdistetun palahuopakatteen päälle. Kustannus säästöjä saatiin kun vanhaa palahuopakatetta ei tarvinnut purkaa alta pois. Huolettomia sadepäiviä Ounasjokivarteen!